Social Icons

Tuesday, 30 June 2015

Jubah Yang berkualiti

Assalamualaikum..hari ni saya nak kongsikan tentang jubah.

Ramai orang sekarang dah suka pakai jubahkan..kena pulak jubah tu memang cantik gileer design dia..selesa pun selesa..yang penting kain tak panaskan?

MEMPERKENALKAN....

☑ charcoal grey

☑ golden cream



☑ ekslusif black


☑ mocha brown

haaaa ni namanya jubah Naila Abaya..keluaran Norie signature..

Ni nak share kelebihan jubah ni okeh.

NAILA ABAYA EKSKLUSIF (NEW RELEASE)
.
NAILA ABAYA pilihan yang tepat untuk ke tempat kerja, kenduri-kendara, mahupun untuk outing bersama keluarga.
.
Lagi perfect jika dipakai menyambut RAYA 2015!
.
.
NAILA ABAYA adalah daripada silky dull satin dan lace eksklusif
.
KEISTIMEWAAN :

☑ nursing friendly
☑ material drpd kain satin itallian valentro yang selesa, tidak panas dan tak melekap di badan
☑ sesuai bagi wanita mengandung
☑ terdapat dalam size s, m, l, xl
☑ limited & eksklusif
.
.
WARNA: 
☑ ekslusif black
☑ golden cream
☑ mocha brown
☑ charcoal grey
.
.
STOK kami sangat terhad. so harap puan-puan/adik-adik cepat-cepat dapatkan design dan warna kegemaran.
.
.
opppss ... puan nak DISKAUN?
.
Whatsapp "NAILA" ke 0176268615  sekarang

Yng penting sekali keluaran norie signature memang  ekslusif habis sis..tiada dijual dipasaran ya..hanya online sahaja...













 http://bitly.com/TeknikTarikRezeki





Post a Comment
 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Harapan

Banyak harapan yang saya letakkan dalam senarai pencapaian hidup saya.Harapan itu bukan angan-angan di alam khayalan,saya mesti jadikan itu KENYATAAN!

Potensi

Kita yang membentuk diri kita melalui potensi yang ada dalam diri.Jangan tunggu lagi!.Berubahlah sekarang.Donut takkan jadi kuih apam!

Rakan Niaga

Disediakan oleh Gagasan Niaga Enterprise. Dapatkan Blog anda yang cun dan profesional serta mesra seo pada harga yang sukar dipercayai di Adzrieja
 
Blogger Templates