Social Icons

Friday, 19 June 2015

Rahsia Mencantikkan kulit

Assalamualaikum wahai pembaca sekalian

Hari ni saya nak kongsikan bagaimana cara untuk korang semua cantikkan kulit.Kalau  kita tengok balik ya orang dulu-dulu nak cantikkan, kemain lagi bahannya kan?perah air tomato la..campur tepung jagung la kan..macam-macam yer dak..tapi saya faham orang la ni dia nak cepat ja..dia tak dak masa nak hiris,nak campur bahan  a dengan bahan b bagaikan..yang dia nak ..hari ni dia makan esok dah boleh cantik terus yer dak?

Takpe jangan risau..saya boleh bantu korang semua,,,macamana nak cantik dengan cara yang MUDAH,SELAMAT dan yang penting sekali HALAL yer dak?

Korang pernah dengar tak AURORA?alah yang terapi pemutih tu?ops bukan pemutih gigi tau..pemutih kulit muka dan badan sekali?kalo tak pernah dengar mai nak habaq na...

AURORA merupakan  supplement atau mungkin jugak kita kenali sebagai makanan tambahan untuk kesihatan luaran dan dalaman.


AURORA 

Tentang Aurora 


# Aurora telah didaftarkan dengan jayanya dibawah kategori makanan tambahan kesihatan dan bukan ubat atau dadah


#Aurora lebih bersifat clinical kerana hanya perlu diambil sebijik sehari tanpa dos yang banyak . kerana sebijik pil AURORA mempunyai 10,000mg glutathione dan Idebenone . Jumlah 10,000mg itu adalah lebih daripada cukup untuk kesan pemutihan . 

# Diringkaskan , AURORA mempunyai fungsi untuk memutihkan kulit serta menggebukan.


# Membantu menghlangkan jerawat disebabkan ciri-ciri  detoxifying yang ada padanya . Apabila toksin disingkirkan dari badan , jerawat akan berkurangan . Bahkan , AURORA boleh memberi sinar dan EFFECT GLOWING kepada kulit . Kulit akan kelihatan lebih licin dan bermaya .

#Dengan pengambilan berterusan , kanser dapat di cegah serta tahap kesihatan akan lebih meningkat .


# AURORA juga berupaya menghilangkan parut jerawat yang merah dan hitam . Kulit akan dapat dihasilkan disebabkan kehadiran idebenone yang merangsang penghasilan collagen semulajadi dalam badan .



CARA MAKAN AURORA hanya perlu diambil sebijik sehari ataupun bagi yang ingin kesan paling cepat , perlu di ambil dua biji sehari semasa perutkosong . Ini bertujuan mempercepat penghasilan glutathione dan idebenone.Terapi pemutihan yang COMPLETE adalah selama 3 bulan , dan anda akan merasaitona kulit yang lebih cerah dan putih . 


Untuk kesan paling maksimum , banyakkan minum air (2-3liter sehari) serta pakai SUBLOCK bila perlu .

Meh sini saya nak tunjuk Testimoni pengguna Aurora ni ya



TESTIMONI 1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TESTIMONI 2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Si penulis blog ni pun makan juga aurora ni cuma segan nak tunjuk muka huhu..tapi serius la
saya makan kulit saya dah nakin halus ..sebelum ni muka nampak macam berlubang sana sini..bila dah makan hurmm ada kesan yang baik alhamdulillah.//

Boleh la whatsapp kat saya pada korang yang berminat untuk mencuba produk Aurora ni ya..

0176268615 - siti.

Lain-lain hal:

Facebook saya:https://www.facebook.com/siti.kamaliah.94

Page Aurora: https://www.facebook.com/aurorabeautyskin?ref=hl

page lain yang anda boleh lihat dan like dan share:

page :https://www.facebook.com/merawatmasalahwanita?ref=hl
page yang share dengan anda tentang kesihatan dan kecantikkan.

Link Affiliates teknikTarikRezeki karya nora Yusof: http://bitly.com/TeknikTarikRezeki

Buku atas talian yang menjelaskan kepada anda punca-punca tersekatnya rezeki dan kaedah-kaedah untuk mengatasi masalah kesempitan hidup yang membelenggu kehidupan setiap insan masakini.
Hanya klik dan baca.



Post a Comment
 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Harapan

Banyak harapan yang saya letakkan dalam senarai pencapaian hidup saya.Harapan itu bukan angan-angan di alam khayalan,saya mesti jadikan itu KENYATAAN!

Potensi

Kita yang membentuk diri kita melalui potensi yang ada dalam diri.Jangan tunggu lagi!.Berubahlah sekarang.Donut takkan jadi kuih apam!

Rakan Niaga

Disediakan oleh Gagasan Niaga Enterprise. Dapatkan Blog anda yang cun dan profesional serta mesra seo pada harga yang sukar dipercayai di Adzrieja
 
Blogger Templates